Meguiars Supreme Wheel Brush

Productnummer: 1231660 Fabrikantcode: ME X1902 EAN: 4260314990138

€  22,05

Incl. BTW

Bekijk productspecificaties

Direct leverbaar
Bestellen
veilig betalen
  • 30 dagen gratis ruilen
  • Tevreden of geld terug
  • Klanten geven ons een 8.6/10
  • Op werkdagen voor 21:00u besteld, morgen in huis
  • Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis
  • Klanten geven ons een 8.6/10
  • Tevreden of geld terug
  • Beste prijs garantie
Whatsapp, chat en telefoon:

Direct beschikbaar in de chatwidget

Meer weten?
  • Specificaties
  • Toepasbaarheid
  • Fabrikant
  • Levertijd
  • Omschrijving

    Meguiars Supreme Wheel Brush

    Meguiars Supreme Wheel Brushes hebben geen borstelharen maar een microvezel kop! Door de zachte structuur voorkom je krassen, maar reinig je grondig elk type velg. De Wheel Brush heeft een langere microvezelkop dan gemiddelde velgenborstels en bevat geen draad of metalen onderdelen die schade aan de velg toe kunnen brengen. De Supreme Wheel Brush Large is 35cm lang en heeft een wollen kop van 15cm.

    1. 35cm lange borstel
    2. Zeer flexibel 
    3. Extra lange borstelkop
    4. Microvezel i.p.v. borstelharen

    Specificaties
    ToepassingVelgenborstel
    Garantie2 jaar
    Inhoud1
  • Toepasbaarheid

    Universeel toepasbaar

    Dit product is een universeel product, dit betekent dat het product geen specifieke toepassing heeft op een automerk en model. Universele producten hebben vaak een slim design, waardoor deze breed ingezet kunnen worden. Doordat ze toepasbaar zijn op de meeste automerken en modellen, zijn ze voordelig in aanschaf.

    Hoe weet ik dat dit product geschikt is voor mijn auto?
    Dit product schaft u naar eigen inzicht aan. Aan de hand van de specificaties van het product kunt u controleren of deze geschikt is voor uw auto. Wilt u een origineel onderdeel vervangen door een universeel product, dan kunnen er eventueel modificaties nodig zijn om het product passend te maken. Om te controleren of dit universele product geschikt is voor uw auto, kunt u de volgende punten controleren:

    • Controleer de specificaties van het product zoals de afmetingen 
    • Controleer de locatie waar u het product wilt plaatsen, past dit? 
    • Raadpleeg, indien aanwezig, de montagehandleiding (PDF)
  • Fabrikant

    Meguiar's

    Wat een eeuw geleden begon als een eenvoudig meubelpolijstlaboratorium en -fabriek in de garage van oprichter Frank Meguiar Jr. is nu begonnen aan zijn vierde generatie van Meguiar familieleden. Met zijn 100-jarige bestaan in 2001, is Meguiar’s nu een van de wereldleiders in hoogwaardige producten makend voor elk denkbare type oppervlak. Meguiar's is de nummer 1 van de meest verkochten car care producten. Sommige proucten kunnen wat duurder zijn als andere merken, maar de samen stellingen zijn aanzienlijk beter, met een super resultaat. Elk product heeft zijn eigen verpakking. Door de specifieke samenstelling heeft u heel weinig nodig waardoor je langen kunt doen met u gekochten product. Laat je verrassen!
    Meguiars is een Amerikaans familiebedrijf die meer dan 300 verschillende cleaners, polijstmiddelen, waxen, conditioners en beschermers produceert. Meguiars belooft top kwaliteit producten, en de consument gelooft daar volwaardig in. Meguair's is namelijk een van de internationale marktleiders in dit segment en zijn ontzettend geliefd bij autoliefhebbers. 

  • Levertijd

    Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis

Klanten die dit kochten, kochten ook

Meguiar's
Meguiar's Hybrid Ceramic Wash Mitt
1 review

Meguiars Hybrid Ceramic Wash Mitt
De Hybrid Wash Mitt is specifiek ontworpen om de was- en waxfunctie van de Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo optimaal te benutten! 
Voor het beste resultaat: 
Je begint de wasbeurt met de oranje zijde. De oranje zijde houdt het schuim vast en tilt het vuil van de lak waardoor de kans op swirls en waskrassen minimaal is.
Na het wassen van een oppervlak draai je de Wash Mitt om en ga je met de grijze zijde over het gewassen deel om de SiO2 Booster gelijkmatig te verspreiden. De grijze zijde is zacht microfiber en de Hybrid Ceramic SiO2 Booster hecht zich hieraan zodra je deze in de emmer steekt. Hierdoor krijg je tijdens het wassen maximale beading en bescherming! 

Gebruiksgemak: Geoptimaliseerd voor gebruik met Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash & Wax voor een maximale ervaring en resultaten
Te gebruiken in combinatie met andere shampoos: Kan gebruikt worden met andere Meguiar’s autoshampoos. 
Beide zijden van de mitt zorgen voor een zachte en effectieve reiniging als deze gebruikt wordt met een andere Meguiar’s autoshampoo.
Tweezijdig: Speciaal ontworpen met 2 verschillende zijden om maximaal resultaat te behalen met Hybrid Ceramic Wash & Wax
Veilig op blanke lak: Extreem zachte vezels tillen het vuil van de lak terwijl wax bescherming toegevoegd wordt aan de lak
Wasbaar: De Wash Mitt kan in de machine gewassen worden op 30 graden zonder wasverzachter

Meguiar's Hybrid Ceramic Wash Mitt

Bestellen
veilig betalen
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden